Pintem sense colors

DESCRIPCIÓ DE L’ACTIVITAT

Pintem sense colors ens proposa una visita d’observació pel Museu, descobrint i aprenent el procés de fabricació i l’ús de colors a la història de l’art. L’activitat fa especial atenció al punt de descoberta dels pigments i les tècniques artístiques de què disposa el Museu d’Art,una petita mostra de diferents substàncies naturals que els artistes empraven per elaborar colors abans que se’n fabriquessin. Seguidament, al taller, els alumnes podran experimentar el procés de les pintures.

METODOLOGIA

L’activitat començarà amb una visita guiada al Museu i al punt de descoberta dels pigments i les tècniques artístiques del Museu d’Art. Tot seguit anirem fins a la sala taller, on experimentarem les possibilitats que els elements de la natura ens ofereixen per a l’elaboració de pigments. En grups de treball reduïts, prepararem pigment negre amb carbó i tinta de calamar, blau anyil amb flors triturades, taronja amb safrà, etc. per poder pintar una petit mb els nostres propis colors.

OBJECTIUS DIDÀCTICS

  • Conèixer el procés d’elaboració dels pigments a partir de substàncies naturals.
  • Facilitar l’apropament al fet creatiu des d’un vessant interdisciplinari que inclou les àrees de visual i plàstica, coneixement del medi i llengua.

NIVELL EDUCATIU
Educació primària

LLOC DE REALITZACIÓ
Museu d’Art de Girona
Pujada de la Catedral, 12
Girona

DURADA
2 hores

PREU
Grups de 21 a 30 alumnes: 3,30 € / alumne
Grups de menys de 21 alumnes: 66 € / grup
Indika: 1,05 € / alumne

INSCRIPCIONS
Servei Educatiu del Museu d’Art de Girona
De dilluns a divendres de 9 a 13 h

Tel. 972 41 40 58
reserves.girona.acdpc@gencat.cat

 

Anar a la part superior de la pàgina Anar a la part superior de la pàgina
Anar a la pàgina de venda d'entrades Anar a la pàgina de venda d'entrades Entrades Anar a la pàgina del formulari per rebre el butlletí Anar a la pàgina del formulari per rebre el butlletí Newsletter Anar a la pàgina del formulari de contacte per enviar un missatge Anar a la pàgina del formulari de contacte per enviar un missatge Contacte

A Decrease font size. A Reset font size. A Increase font size.