Un exercici per millorar el benestar emocional

El programa RecuperART-19 és una iniciativa del Departament de Salut amb la col·laboració del Servei de Museus del Departament de Cultura, que té per objectiu que els museus puguin esdevenir espais terapèutics per a la recuperació emocional del personal sanitari, en el context de la pandèmia de la COVID-19.

Es tracta d’una activitat de caràcter introspectiu, pensada per fer de manera individual al Museu amb el suport d’uns materials que guien el professional sanitari per una selecció d’obres a partir de les quals fer un petit exercici per millorar el benestar emocional.

En aquesta visita guiada volem fer una petita introducció al Museu i les obres seleccionades a fi que a continuació els professionals sanitaris puguin fer l’activitat pel seu compte amb els materials que se’ls oferiran.

Data: Dimecres 14 de juliol, a les 18 h

Activitat gratuïta, adreçada al col·lectiu de professionals sanitaris. És imprescindible identificar-se com a membre del col·lectiu amb carnet acreditatiu. Inscripcions al 972 20 38 34 o bé al correu reserves.girona.acdpc@gencat.cat

 

 

Anar a la part superior de la pàgina Anar a la part superior de la pàgina
Anar a la pàgina de venda d'entrades Anar a la pàgina de venda d'entrades Entrades Anar a la pàgina del formulari per rebre el butlletí Anar a la pàgina del formulari per rebre el butlletí Newsletter Anar a la pàgina del formulari de contacte per enviar un missatge Anar a la pàgina del formulari de contacte per enviar un missatge Contacte

A Decrease font size. A Reset font size. A Increase font size.