Retalla i enganxa! Taller de collage

L’artista Juan Batlle Planas va néixer a Torroella de Montgrí i de ben petit va emigrar amb la seva família a Buenos Aires, on viuria la resta de la seva vida i es convertiria en una figura pionera del surrealisme a l’Argentina. Va treballar, al llarg de la seva trajectòria artística, una de les tècniques més interessants i divertides de l’art modern: el collage. Vine i converteix-te en el protagonista durant aquest taller de collage. Deixa volar la teva imaginació i compon la teva pròpia obra d’art surrealista!

En el marc de l’exposició temporal «Juan Batlle Planas: el gabinet surrealista».

Data: 25 de maig

Hora: 11:30 h

Activitat adreçada a: nens i nenes de 6 a 12 anys acompanyats d’una persona adulta.

Preu: Les activitats familiars són de pagament per als infants i gratuïtes per al seu acompanyant. Preu per nen/nena: 4 €. Amics del md’A: 3 €. Material inclòs.

Reserves: Places limitades. Cal reservar al tel. 972 20 38 34.

Crèdits de la imatge: Juan Batlle Planas, Vesubio o cadáver exquisito (1937). Col·lecció Giselda Batlle. Crèdit fotogràfic: © Rolando Schere Arq.

Anar a la part superior de la pàgina Anar a la part superior de la pàgina
Anar a la pàgina de venda d'entrades Anar a la pàgina de venda d'entrades Entrades Anar a la pàgina del formulari per rebre el butlletí Anar a la pàgina del formulari per rebre el butlletí Newsletter Anar a la pàgina del formulari de contacte per enviar un missatge Anar a la pàgina del formulari de contacte per enviar un missatge Contacte

A Decrease font size. A Reset font size. A Increase font size.