Retrats brutals! Taller de màscares

Atenció, atenció! Fem una crida a tots els nens i nenes més creatius i artístics. En aquest taller de màscares posarem a prova la teva imaginació més boja per crear uns retrats originals amb les formes més irregulars possible. No només confeccionaràs un rostre completament únic, sinó que també el pintaràs i decoraràs com tu vulguis. I no t’oblidis de posar-li un coll que li faci de suport! Serà important per deixar-lo exposat en una de les sales del Museu, com si fossis un gran artista que exposa la seva obra. T’hi atreveixes?

Adreçat a: nens i nenes de 7 a 14 anys acompanyats d’una persona adulta

Data: diumenge 27 de febrer de 2022, a les 11.30 h

Preu: Les activitats familiars són de pagament per als infants (4 €) i gratuïtes per al seu acompanyant. Es permet com a màxim un acompanyant adult per nen.

Compra la teva entrada

Anar a la part superior de la pàgina Anar a la part superior de la pàgina
Anar a la pàgina de venda d'entrades Anar a la pàgina de venda d'entrades Entrades Anar a la pàgina del formulari per rebre el butlletí Anar a la pàgina del formulari per rebre el butlletí Newsletter Anar a la pàgina del formulari de contacte per enviar un missatge Anar a la pàgina del formulari de contacte per enviar un missatge Contacte

A Decrease font size. A Reset font size. A Increase font size.