SALUT & GIN. Visites nocturnes a l’antic Hospital de Santa Caterina

Una visita nocturna i a porta tancada pels espais patrimonials de l’antic Hospital de Santa Caterina, una institució amb més de 350 anys d’història, avui seu de la Generalitat de Catalunya a Girona. Us proposem descobrir els secrets i les històries de l’antic hospital i fer-ho de nit, quan la màgia s’esdevé. Visitareu l’espai expositiu, la farmàcia històrica i passejareu pels espais més simbòlics d’aquest edifici patrimonial. Tancarem la vetllada amb un gintònic a la fresca.

Data: Dijous 11 de juliol

Horari: 22 h

Preu: Preu per persona: 12 €. Preu Amics del md’A: 10 € (inclou visita i consumició).

Reserves: Inscripció obligatòria al 972 20 38 34. L’activitat només es durà a terme si hi ha un mínim de cinc persones inscrites.

Crèdits de la imatge: Detall del sostre de la farmàcia de l’antic Hospital de Santa Caterina (1666). Imatge: Martí Blesa.

Col·labora:

Amb el patrocini de:

 

 

Anar a la part superior de la pàgina Anar a la part superior de la pàgina
Anar a la pàgina de venda d'entrades Anar a la pàgina de venda d'entrades Entrades Anar a la pàgina del formulari per rebre el butlletí Anar a la pàgina del formulari per rebre el butlletí Newsletter Anar a la pàgina del formulari de contacte per enviar un missatge Anar a la pàgina del formulari de contacte per enviar un missatge Contacte

A Decrease font size. A Reset font size. A Increase font size.