En aquest taller familiar, cada nen i nena farà la seva màscara o capgròs a la manera que ho van proposar els artistes de l’ADAG a les escoles durant els anys setanta. Aquesta activitat s’emmarca en els actes al voltant de l’exposició “Assemblea Democràtica d’Artistes de Girona (ADAG). Autoorganització, lluita simbòlica i pràctica social (1976-1978)”.

La recuperació per l’ADAG, amb el suport de nombroses entitats, de la festa del Carnestoltes, que havia estat prohibida pel franquisme, era tan una vindicació de la creativitat popular com una forma de retornar l’espai públic a la gent.

Activitat adreçada a nens i nenes de 6 a 12 anys acompanyats d’un adult. Preu per persona, inclosos els menors d’edat: 3 €. Preu Amics del md’A: 2 €. Material inclòs. Cal reserva prèvia al tel. 972 20 38 34. L’activitat només es dura a terme si hi ha un mínim de cinc persones inscrites.

Taller conduït per Sabrina Sampere

Crèdit de la imatge: Membres de l’ADAG amb disfresses elaborades per Maria Crehuet (1977). Fons Maria Crehuet

SaveSave

Anar a la part superior de la pàgina Anar a la part superior de la pàgina
Anar a la pàgina de venda d'entrades Anar a la pàgina de venda d'entrades Entrades Anar a la pàgina del formulari per rebre el butlletí Anar a la pàgina del formulari per rebre el butlletí Newsletter Anar a la pàgina del formulari de contacte per enviar un missatge Anar a la pàgina del formulari de contacte per enviar un missatge Contacte

A Decrease font size. A Reset font size. A Increase font size.