TOCA TOCAR. Dibuixos des de la ceguesa

Com el disseny gràfic, basat en la composició visual, pot arribar a les persones invidents? A partir d’aquestes reflexions, el dissenyador Genís Ibanco elabora un projecte singular: facilitar eines d’expressió basades en el dibuix, que incentivin la capacitat creativa d’aquest col·lectiu i ens ajudin a comprendre com inter comunicar-nos, també,a través de les formes i el dibuix.

L’exposició és el resultat d’un taller de dibuix per a invidents a partir de petits objectes de la vida quotidiana i permet copsar la importància de la línia i el traç, més enllà de l’estètica, com a mitjà d’exploració del món més immediat.

El projecte de Genís Ibanco parteix del seu treball de final d’estudis del grau en Disseny gràfic a l’Escola d’Art i Superior de Disseny d’Olot.

Inauguració: Dissabte 15 de juny, a les 12 h

Dates de l’exposició: Del 15 de juny al 29 de setembre de 2019

Lloc: Àmbit 2 del Museu d’Art de Girona

Col·labora:

 

Anar a la part superior de la pàgina Anar a la part superior de la pàgina
Anar a la pàgina de venda d'entrades Anar a la pàgina de venda d'entrades Entrades Anar a la pàgina del formulari per rebre el butlletí Anar a la pàgina del formulari per rebre el butlletí Newsletter Anar a la pàgina del formulari de contacte per enviar un missatge Anar a la pàgina del formulari de contacte per enviar un missatge Contacte

A Decrease font size. A Reset font size. A Increase font size.