Un passeig pel Palau episcopal, seu del md’A

El Palau Episcopal de Girona, situat a la plaça dels Apòstols, fou, durant segles, la residència del bisbe de Girona. La primera referència que es té del Palau data de l’any 988. Des d’aleshores ençà, el pas del temps, els successius fets històrics i les necessitats en funció dels usos de l’edifici n’han configurat l’arquitectura fins a l’actualitat, en què és seu del Museu d’Art de Girona.

Us proposem en aquesta visita descobrir una de les cases més nobles de Girona, i un dels edificis més emblemàtics de la ciutat, juntament amb la Catedral i la Basílica de Sant Feliu. Ho farem de la mà de Narcís Soler, arquitecte especialista en arquitectura religiosa antiga i medieval i bon coneixedor de la història del palau.

Data: Dissabte 27 d’abril a les 11:30 h

Preu: 4,5 €. Amics del md’A: 2 €.

Reserves: Places limitades. Es recomana reservar amb antelació trucant al tel. 972 20 38 34.

Anar a la part superior de la pàgina Anar a la part superior de la pàgina
Anar a la pàgina de venda d'entrades Anar a la pàgina de venda d'entrades Entrades Anar a la pàgina del formulari per rebre el butlletí Anar a la pàgina del formulari per rebre el butlletí Newsletter Anar a la pàgina del formulari de contacte per enviar un missatge Anar a la pàgina del formulari de contacte per enviar un missatge Contacte

A Decrease font size. A Reset font size. A Increase font size.