Vermuts d’Art: «Olga Sacharoff: pintura, poesia i emancipació»

A càrrec d’Elina Norandi, comissària de l’exposició. Un dissabte al mes, esteu convidats a fer un tastet de la col·lecció permanent o de les exposicions temporals del md’A acompanyats per un expert. Acabarem el recorregut fent un vermut als jardins del Museu d’Art, on podrem comentar la visita mentre gaudim d’un dels espais més atractius de l’antic Palau Episcopal.

En aquesta ocasió us proposem una visita comentada a l’exposició dedicada a la vida i l’obra d’Olga Sacharoff, pintora russa avantguardista establerta a Catalunya.

_____

Crèdits de la imatge:  Olga Sacharoff. La barreteria. Oli sobre tela. 73 x 92 cm. Núm. reg. 201.125. Museu de Montserrat. Donació Pere Sensat, 1989.

SaveSave

SaveSave

SaveSave

Anar a la part superior de la pàgina Anar a la part superior de la pàgina
Anar a la pàgina de venda d'entrades Anar a la pàgina de venda d'entrades Entrades Anar a la pàgina del formulari per rebre el butlletí Anar a la pàgina del formulari per rebre el butlletí Newsletter Anar a la pàgina del formulari de contacte per enviar un missatge Anar a la pàgina del formulari de contacte per enviar un missatge Contacte

A Decrease font size. A Reset font size. A Increase font size.