Visita comentada a l’exposició temporal “Falsos verdaders. L’art de l’engany”

A càrrec de Pep Paret i Ricardo Suárez, restauradors del Centre de Restauració de Béns Mobles de Catalunya

La falsificació d’obres d’art ha estat, des de sempre, un fet lligat a la mateixa història de l’art. En aquesta visita guiada singular, coneixerem alguns dels casos de falsificacions d’art més coneguts i rellevants i reflexionarem sobre el paper vinculant de la restauració en les operacions de certificació de l’autenticitat d’una obra, de la mà dels restauradors Pep Paret i Ricardo Suárez. Alhora, podrem determinar les diferències entre una obra falsa i una de vertadera a partir de les taules del retaule de Sant Joan, atribuïdes a Pere Mates, del Museu d’Art de Girona.

Data: Dissabte 3 d’octubre de 2020, a les 11.30 h

Preu: 6 €. Amics del md’A: 3 €. Places limitades. Imprescindible reservar a través del tel. 972 20 38 34 o bé comprar les entrades al web www.museuart.com.

Places limitades. Imprescindible reserva prèvia

Compra d’entrades

Anar a la part superior de la pàgina Anar a la part superior de la pàgina
Anar a la pàgina de venda d'entrades Anar a la pàgina de venda d'entrades Entrades Anar a la pàgina del formulari per rebre el butlletí Anar a la pàgina del formulari per rebre el butlletí Newsletter Anar a la pàgina del formulari de contacte per enviar un missatge Anar a la pàgina del formulari de contacte per enviar un missatge Contacte

A Decrease font size. A Reset font size. A Increase font size.