[ACTIVITAT SUSPESA] Visita familiar teatralitzada: Descobrim el tresor amagat del md’A

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Un personatge s’ha escapat d’un quadre per ajudar a les famílies a trobar el tresor amagat en una de les sales del Museu d’Art de Girona! Us haureu d’orientar amb un plànol molt antic que s’ha trobat als magatzems de l’edifici. Amb aquest joc de pistes resoldreu enigmes, aprendreu moltíssimes coses del museu i us ho passareu d’allò més bé! I la recompensa: un fascinant tresor! Podreu trobar-lo?

Divendres 30 d’octubre de 2020

Hora: 11:30 h

Preu: 4 €. Amics del md’A: 2 €.

Activitat adreçada a nens i nenes de 6 a 12 anys acompanyats d’una persona adulta. Les activitats familiar són de pagament per als infants i gratuïtes per a l’acompanyant. Places limitades. Imprescindible reserva prèvia al tel. 972 20 38 34, o bé compra anticipada d’entrades al web del museu.

Compra d’entrades

Anar a la part superior de la pàgina Anar a la part superior de la pàgina
Anar a la pàgina de venda d'entrades Anar a la pàgina de venda d'entrades Entrades Anar a la pàgina del formulari per rebre el butlletí Anar a la pàgina del formulari per rebre el butlletí Newsletter Anar a la pàgina del formulari de contacte per enviar un missatge Anar a la pàgina del formulari de contacte per enviar un missatge Contacte

A Decrease font size. A Reset font size. A Increase font size.