De París a Girona. Mela Muter i els artistes polonesos a Catalunya

Amb la pròrroga de l’exposició, fins al 16 de juny us oferim noves visites guiades a l’exposició. Uns recorreguts que ens permetran descobrir la figura de Mela Muter, d’origen polonès però establerta la major part de la seva vida a París, que va esdevenir una de les pintores més reconegudes durant la primera meitat del segle xx. Alhora, la mostra explora la vinculació de l’artista i d’alguns dels pintors polonesos establerts a París a principis de segle xx amb Catalunya i la seva relació amb l’art català del moment.

En el marc de l’exposició temporal «De París a Girona. Mela Muter i els artistes polonesos a Catalunya».

Data: Diumenge 19 de maig

Horari: 11:30 h

Preu: 4,5 € / Amics del md’A: 2 €.

Reserves: Places limitades. Es recomana reservar trucant al tel. 972 20 38 34.

Crèdits de la imatge: Mela Muter, L’Onyar a Girona (detall) (1914). Museu d’Art de Girona, Núm. reg. 250.336. Fons d’Art de la Diputació de Girona.

Anar a la part superior de la pàgina Anar a la part superior de la pàgina
Anar a la pàgina de venda d'entrades Anar a la pàgina de venda d'entrades Entrades Anar a la pàgina del formulari per rebre el butlletí Anar a la pàgina del formulari per rebre el butlletí Newsletter Anar a la pàgina del formulari de contacte per enviar un missatge Anar a la pàgina del formulari de contacte per enviar un missatge Contacte

A Decrease font size. A Reset font size. A Increase font size.