El Museu d’Art de Girona presenta les darreres adquisicions per a la seva col·lecció permanent. Es tracta de 3 peces que podreu visitar a l’àmbit 2 fins el 30 de setembre.

El paisatge Girona. Torre i absis de Sant Pere Galligants, un oli sobre tela de 70 x 89 cm, pintat el 1915 per l’artista Celso Lagar (Ciudad Rodrigo 1891- Sevilla 1966) en una estada a la ciutat.

La taula tardo gòtica atribuïda a Ramon Solà II, un tremp i or sobre fusta de 100 x 69,5 cm, amb la figura de Sant Jaume Apòstol.

Un retrat del crític d’art Rafel Santos Torroella, sanguina sobre paper de 63 x 47 cm, realitzat per la seva germana, la pintora Ángeles Santos (Portbou, 1911 – Madrid, 2013).

Enllaç a la notícia

Anar a la part superior de la pàgina Anar a la part superior de la pàgina
Anar a la pàgina de venda d'entrades Anar a la pàgina de venda d'entrades Entrades Anar a la pàgina del formulari per rebre el butlletí Anar a la pàgina del formulari per rebre el butlletí Newsletter Anar a la pàgina del formulari de contacte per enviar un missatge Anar a la pàgina del formulari de contacte per enviar un missatge Contacte

A Decrease font size. A Reset font size. A Increase font size.