Fem una joia per a l’Olga

Autoretrat del medalló Olga SacharoffEl taller pretén apropar l’obra de l’Olga Sacharoff a grans i petits, i donar a conèixer l’esmalt al foc sobre metall, una tècnica mil·lenària i molt arrelada a Catalunya. Durant la sessió, els assistents aprendran a esmaltar i faran un penjoll amb la seva inicial, en homenatge a la pintora, que portava la seva penjada del coll.

Impartit per Montserrat Garriga, professora de joieria artística i esmalts.

Aquesta activitat s’emmarca en la programació al voltant de l’exposició “Olga Sacharoff, pintura, poesia i emancipació” dedicada a l’artista russa avantguardista establerta a Catalunya, amb motiu del 50è aniversari de la seva defunció.

Preu per persona, inclosos els menors d’edat: 3 €. Preu Amics del md’A: 2 €. Material inclòs. Cal reserva prèvia al tel. 972 20 38 34. L’activitat només es durà a terme si hi ha un mínim de cinc persones inscrites.

Crèdit de la imatge: Autoretrat del medalló. Pintura de l’artista Olga Sacharoff. Col·lecció particular

 

 

SaveSave

SaveSaveSaveSave

SaveSave

SaveSaveSaveSave

SaveSave

SaveSave

Anar a la part superior de la pàgina Anar a la part superior de la pàgina
Anar a la pàgina de venda d'entrades Anar a la pàgina de venda d'entrades Entrades Anar a la pàgina del formulari per rebre el butlletí Anar a la pàgina del formulari per rebre el butlletí Newsletter Anar a la pàgina del formulari de contacte per enviar un missatge Anar a la pàgina del formulari de contacte per enviar un missatge Contacte

A Decrease font size. A Reset font size. A Increase font size.