TRIPTIC NITS D'ESTIU 2016 definitu MARINA

. Arriba l’estiu al Museu d’Art de Girona amb una nova edició de les Nits d’estiu.

. Per facilitar la visita als noctàmbuls el museu romandrà obert els dies en que hi hagi els espectacles fins a les 21 h. Una oferta que es suma a l’amplia activitat cultural de la nit de Girona.

Les ja tradicionals Nits d’Estiu del md’A donaran el tret de sortida de les activitats programades per els mesos d’estiu al md’A. Tornen renovades oferint còctels, música moderna i clàssica als jardins del Palau episcopal, maridades amb visites guiades a les col·leccions i exposicions del museu. Aquest cicle d’activitats s’enceta el dimecres 6 de juliol amb un còctel de música i art  que inclou una visita guiada a la col·lecció permanent de romànic i gòtic, una de les més rellevants del pais. A més, per a l’ocasió, la cocteleria Nykteri’s ha preparat un combinat especial inspirat en el Museu d’Art.

Però no s’acaba aquí, el dies 13 i 20 de juliol els jardins del museu acullen dos concerts de música clàssica amb intèrprets de renom.

A l’entorn de l’exposició Santiago Rusiñol en terres gironines s’ofereix  el dia 13 de juliol una visita guiada a l’exposició amb un concert en el marc simbolista dels jardins del md’A amb peces de Wagner, Garreta, Mendelssohn i Pahissa, passant per una col·lecció de fragments de Shakespeare i el Greco, tot plegat amb la degustació d’un bon vi.

Tancarà el cicle, el reputat flautista Claudi Arimany, concertista internacional que ha actuat als auditoris més importants del món que oferirà un recital de flauta acompanyat d’un trio de corda. El concert tindrà lloc desprès d’una visita guiada a les col·leccions del segle XIX i XX.

 

Consulteu la programació aquí:

 

Anar a la part superior de la pàgina Anar a la part superior de la pàgina
Anar a la pàgina de venda d'entrades Anar a la pàgina de venda d'entrades Entrades Anar a la pàgina del formulari per rebre el butlletí Anar a la pàgina del formulari per rebre el butlletí Newsletter Anar a la pàgina del formulari de contacte per enviar un missatge Anar a la pàgina del formulari de contacte per enviar un missatge Contacte

A Decrease font size. A Reset font size. A Increase font size.